In de Kijker

CDVI Atrium acces control

 

Solec BVBA werkt met CDVI voor toegangscontrolesystemen.

Sole BVBA is opgeleid door CDVI om een vlekkeloze installatie mogelijk te maken van het Atrium acces control systeem.

GetuigschriftCDVI_0.jpg

 


 

Upgrade je Qbus controller

Qbus_controller_upgrade.jpg

Upgrade uw CTL naar de CTD controller!

 

Bij de ontwikkeling van nieuwe modules op de bus zorgt Qbus ervoor dat deze nieuwe modules compatibel zijn met vorige generaties controllers. Voor bepaalde IP applicaties (zoals iPhone App, EQOmmand,...) is dit echter niet mogelijk en hebt u een CTD controller nodig.

Qbus koopt echter uw CTL controller en uw communicatiemodule (seriele poort of ethernet-module) terug aan 50% van de prijs die u ervoor betaald hebt. Dit bedrag wordt dan afgetrokken van uw nieuwe CTD controller. Gezien de prijzen van de controllers in combinatie met de communicatiemodules gedaald zijn, kunt u dan voor een kleine opleg de laatste nieuwe CTD controller aanschaffen.

Een voorbeeld: u hebt een CTL64 en een Ethernetmodule (ETH02), destijds respectievelijk voor 610 euro en voor 560 euro aangekocht. Wij kopen deze van u terug aan 50% van de toenmalige prijs, dus aan 585 euro (50% van 1170 euro). Uw nieuwe CTD is een CTD01E+ voor 950 euro. U betaalt enkel een opleg van 950 - 585 = 365 euro voor deze laatste nieuwe controller met USB, Ethernet (met ingebouwde EQOweb webserver) en SD kaart die to 388 uitgangen kan aansturen!

 


 

Niko Home Control Qualified installer

 

 

Niko_Home_Control_Qualified_installer.png

 

 

Solec BVBA is nu officieel Niko Home Control Qualified installer na het volgen van enkele opleiding georganiseerd door NIko.

 


 

 

Argus rookmelders met netwerk

Argus_rookmelder_wit.jpg

Niets mag aan het toeval overgelaten worden wanneer het over veiligheid gaat. Dit is in het bijzonder waar voor het brandgevaar in appartementen en huizen.

Want slechts drie maal rook in- en uitademen kan fataal zijn.

Met de recentste generatie ARGUS rookdetectoren voorziet Schneider Electric de belangrijkste factoren voor veiligheid bij brand: onverzettelijke merkwaliteit waarop de klanten 100% kunnen vertrouwen wanneer hun grootste nachtmerrie waarheid wordt.

Wanneer het mogelijk is, is het aan te raden een netwerkkabel te voorzien voor de rookdetectoren en waar dit niet mogelijk is kan gekozen worden voor het draadloos communiceren van de rookdetectoren. Detectoren kunnen gevoed worden via het spanningsnet alsook zijn er versies die werken met batterijen.

De veiligheid wordt aanzienlijk verhoogd met onderling communicerende rookdetectors. Ontstaat een brand bijvoorbeeld in de keuken dan zal ook de branddetector in de nachthal alarm geven zodat iedereen tijdig de nodige maatregelen kan nemen.

 

Eigenschappen 

 • RF gestuurd netwerken is mogelijk
 • Luid, pulserende waarschuwingsgeluid (85 dB)
 • Automatische zelfcontrole (1 x per minuut)
 • Akoestisch en visueel signaal wanneer de batterij defect is

 

Toepassingsvoorbeelden

 • Klassieke appartementen/flats
 • Bestaande eengezinswoningen
 • Nieuwe huizen in de planningsfase

 

 


 

 

Waarom is overspanningsbeveiliging belangrijk?

DEHN_bliksem.jpg

Bliksemschade komt vaker voor dan je denkt...

 
In België worden jaarlijks ruim 50.000 blikseminslagen geregistreerd. Wist je dat overspanningen door bliksem voelbaar zijn tot op 2 km van het inslagpunt?
 

De gevolgen zijn niet alleen vervelend maar ook duur!

 
Voor ons dagelijks comfort en veiligheid rekenen we op internet, PC, huishoudtoestellen, alarmsysteem, domotica, deurcommunicatie, ... Schade aan deze apparatuur is uiterst hinderlijk en kost veel geld. Bovendien kunnen overspanningen uw apparatuur onzichtbaar beschadigen waardoor een defect pas later aan het licht komt. De verzekering dekt vaak niet alle kosten: franchise, restwaarde, ...
 
 

Voorkom schade en neem maatregelen.

 
Een beperkte investering door het plaatsen van DEHN beveiliging in de elektrische kast biedt de beste garantie op bescherming. Het is aangewezen om naast de netspanning ook de kabeldistributie en de telefoonlijn te beveiligen. Zo geef je overspanningen geen kans en kan je ook tijdens onweders op beide oren slapen.
 
Geen compromis als het om UW VEILIGHEID gaat! Solec bvba werkt met DEHN overspanningsbeveiligingen.
 
 

Dehn-General-Picture(1).gif

 
 

 

Digitale thermostaten van tempolec

tempolec_ts23-233.jpg

 

De industriële thermostaten van Tempolec zijn geschikt voor allerhande toepassingen zoals warmteregelingen met warmtepompen en zonnepanelen of als digitale thermometer.

Deze thermostaten kunnen aangesloten worden op een thermokoppel J of K, een Pt100, Pt1000 of Ni120 twee-/driedraads, een voeler PTC 990 ohm/25 °C, een NTC 10 kohm/25 °C of gestuurd via een signaal 4–20 mA, 0–20 mA, 2–10 V of 0–10 V.

 
–  Montage op DIN-rail, breedte : 3 modules   
–  Talrijke parameters : ijking, aanspreektijd, alarmdrempels, hysteresis, enz.
 
Contacteer SOLEC bvba voor al je warmtesturingen.
 

 

 

Omron niveauregelaars

large_omron_61FD21TV124V_niveauschakelaar.jpg.jpg

Automatiseer detectie en niveaubewaking zoals zwembadvulling met de Omron industriële niveauschakelaars monteerbaar op  DIN-rail.

Instelbare gevoeligheid en delay time (timer) maken deze niveauschakelaars geschikt voor de meeste toepassingen.

Contacteer SOLEC bvba voor al je wensen omtrent niveauregelingen.


 

Niko Easywave draadloze bedieningen

 

Niko_easywave_draadloze_schakelaar_1.jpg

 

Bij kleine verbouwingen zorgt je elektrische installatie vaak voor zorgen. Je sloopt een muurtje, je breidt de woonkamer uit… maar wat met de schakelaars? Een draadloze bediening is hier de ideale oplossing.

Deze plak,schroef of leg je neer waar je wilt. Je ziet overigens geen enkel verschil tussen een bedrade of draadloze schakelaar. De zenders hebben een bereik van 30meter binnenhuis en tot 100 meter buiten.

Ontvangers kunnen op diverse plaatsen  ingebouwd worden zoals

 • In de elektriciteitskast
 • In de muur
 • Opbouw
 • Als tussenstekker 

 

Contacteer SOLEC bvba voor als je draadloze oplossingen.

 


 

 

Niko Medianetwerk

 

Niko Media newterk

 

Centraliseer al je netwerkaansluitingen door middel van niko netwerkmateriaal. Op deze manier kan je later altijd de bestemming van je netwerkaansluitingen op een makkelijke wijze veranderen.

Alle netwerkaansluitingen aanwezig in de woning worden door middel van connectoren op een rail gemonteerd en van hieruit verbonden met het gewenste toestel. 

Denk maar aan aansluitingen voor

 • Internet
 • Digitale televisie
 • Digitale telefonie
 • Analoge telefonie
 • Netwerkcamers al dan niet met power over ethernet
 • Etc

 

Contacteer SOLEC bvba voor een nette en toekomstgerichte oplossing voor al je netwerkbehoeften.

 


 

Compacte sets bij Siedle

Complete compacte sets bij Siedle

 

De eenvoudigste weg naar de spraak-en video installatie: Complete sets bestaande uit deurstation, binnenstation en netverzorging. De geringe bouwhoogte maakt een ingewikkelde inbouwmontage onnodig; Binnen- en deurstation worden eenvoudig op de muur geschroefd.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Audioset vormt de instap in de Siedle-klasse. Het vervult de basisfuncties bellen, spreken en deur openen – met de   spreekwoordelijke kwaliteit, die alle Siedle-systemen kenmerkt. Deurstation (25 mm behuizingshoogte) en telefoon (22 m) voegen zich vlak aan de wand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Videoset is de eenvoudigste en gunstigste weg naar een videobewaking in Siedle-kwaliteit.

 

Kijk zeker ook eens op de site van Siedle voor meer informatie omtrent hun overige systemen. De Siedle systemen staan bekend om hun degelijke  kwaliteit, nu ook beschikbaar in de prijsbewuste compact reeks.

 

Contacteer SOLEC bvba om voor de installatie of meer informatie over uw compact Siedle systeem. 


 

Pages